Pardew åpnet med 2-2 mot Fulham i midtuken. Lørdag fikk han oppleve sin første seier som Charlton-manager. London-laget hadde tapt sine tre siste seriekamper før Pardew fikk managerjobben.Innbytter Hughes ble den store helten. Han headet inn seiersmålet fra kort hold på overtid.

Gareth Barry skjøt Villa i ledelsen på straffespark seks minutter før pause. Barry skaffet selv straffen da han ble felt av Hermann Hreidarsson.

Darren Bent headet inn utligningsmålet etter 57 minutters spill. Spissen var sist på en lur pasning fra Talal El Karkouri.

Tre minutter senere ble Barry utvist da han felte Dennis Rommedahl, men det så ut til at gjestene fra Birmingham skulle holde unna med én mann mindre. Bryan Hughes ville det annerledes og sikret Charlton tre livsviktige poeng i kampen for ny toppseriekontrakt. (©NTB)