— Jeg hadde fullstendig møtt veggen, og jeg orket ikke å lage mat lengre, sier Siv Anita Eftestad (31), som er med i torsdagens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme».

Mesterkokken ble sendt til Søgne for å hjelpe den nyseparerte firebarnsmoren med å lage bedre mat, og få livsgnisten tilbake.

Eyvind Hellstrøm og firebarnsmoren Siv Anita Eftestad er å se i morgendagens episode av "Hellstrøm rydder opp hjemme". Foto: TV3

— Jeg synes besøket hjalp meg. I ettertid forstår jeg at jeg trengte dette sparket bak. De hjalp meg ikke bare med matlagingen, men med å få livsgnisten tilbake, sier Eftestad.

Hun er spent på reaksjonene når episoden skal sendes.

— Det er en voldsom spenning i magen nå siden jeg vet at mange ser på programmet. Jeg både gruer og gleder meg.

Firebarnsmoren har selv fulgt med på programmet tidligere.

— Grunnen til at jeg meldte meg på, er fordi jeg var helt ferdig og fikk en kjempeknekk i hverdagen. I tillegg liker jeg veldig godt programmet fra før. Jeg kunne kjenne meg igjen i tidligere episoder.

Tidligere har Hellstrøm også ryddet opp restauranter på Sørlandet. «Pizzakrogen» i Grimstad var en kriserammet restaurant hvor kundene gradvis forsvant. Etter episoden ble sendt, måtte eier Espen Gundersen selge stedet.

Mesterkokken har også besøkt «Tvedestrand Fjordhotell», hvor gjelden ble så stor at de måtte legge ned etter episoden.