Malmö gikk dermed videre med 3-2 sammenlagt.

De færreste trodde Åge Hareides mannskap skulle ta seg videre i turneringen etter at østerrikerne vant 2-0 på hjemmebane. Men i løpet av kampens første 42 minutter scoret vertene tre ganger, hvilket sikret det imponerende avansementet.

Dermed lever fortsatt mesterligadrømmen for Malmö, som har både Jo Inge Berget og Magnus Wolff Eikrem på laget. Hvem som blir neste hinder på veien mot den gjeve turneringen, avgjøres på fredag når playoffkampene trekkes.

Vertene fikk drømmestarten de hadde håpet på da Berget fant tidligere Haugesund-spiller Nikola Djurdjic med et perfekt framspill i det sjuende minutt. Serberen var iskald alene med Salzburg-keeperen og satte inn 1-0. Blåtrøyene fortsatte å presse Valon Berishas Salzburg og doblet ledelsen i det 14. minutt med en scoring signert den svenske spisstjernen Markus Rosenberg. (©NTB)