Supertrioen var ustoppelig, spesielt før hvilen, og spilte seg gjennom motstanderens forsvar på nydelig vis, som så mange ganger før.

— Vi nøt virkelig kampen i dag. Alt gikk vår vei. Det var en veldig morsom kamp å spille, sa Suárez etter kampen.

På de tre første målene ble ballen spilt i åpent mål. Først serverte Suárez ballen til Messi, som sendte Barcelona i ledelsen fra kort hold etter et kvarter. Deretter byttet de to roller etter halvtimen da Suárez trillet ballen i åpent mål, før den uruguayanske spissen ga Neymar en enkel oppgave med å legge på til 3-0 like før pause.

Annen omgang var ti minutter gammel da Neymar ble revet ned innenfor 16-meteren. Straffesparket satte Messi sikkert i krysset. Like etterpå ble Suárez byttet ut.

Barcelonas femte scoring kom utenfor 16-meteren, men var også av den vakre sorten. Rafinha skrudde ballen i lengste kryss med venstrefoten. Ti minutter før slutt fikk Leganés en redusering som skapte stor entusiasme på tribunen. Gabriel scoret på et flott frispark. (©NTB)