De to som begynte å gå ut sammen i august i fjor, planlegger å gifte seg til sommeren etter at Rhys hadde fridd for tredje gang.— Rhys har bekjentgjort at han og Sienna skal gifte seg. Det er meningen at alt skal være hemmelig, men Rhys har problemer med å holde munn. Han kan nesten ikke tro at hun endelig har sagt ja, sier en kilde ifølge nettstedet Female First.

Sienna og Rhys planlegger å invitere blant andre Kate Moss, Kiera Knightley og hennes kjæreste Rupert Friend, Sadie Frost og Oasis-medlemmet Noel Gallagher til en «nedtonet» seremoni. Det er ventet at Siennas tidligere kjæreste Jude Law også dukker opp.

— Selv om Sienna og Rhys kunne ha feiret årets bryllup med en mengde kjendisgjester, vil de heller ha en rolig feiring, sier kilden.

Paret vil gjerne gifte seg før Rhys Ifans lanserer sin musikkarriere med sitt nye band The Peth. I desember i fjor kjøpte Rhys en forlovelsesring til Sienna på hennes 26-årsdag, og gjemte den spesiallagde ringen blant en mengde andre presanger, mens det var i forrige måned han kom med det egentlige frieriet.

I november i fjor skal den 39 år gamle skuespilleren også ha fridd ved å synge et dikt til henne med tittelen «Marry This Misfit». (©NTB)