I boka får ikke ekskona noe godt skussmål. Brown (39) hevder hun giftet seg med ham for å redde imaget sitt, og han hevder videre at hun fikk ham til å begynne med narkotika. «Jeg hadde aldri prøvd kokain før jeg møtte Whitney, forteller han i boken »Bobby Brown: The Truth, the Whole Truth and Nothing But”, der han videre skriver at hans 15-år lange ekteskap med Whitney var dødsdømt helt fra starten. Allerede første året var de separert. Mange flere runder skulle følge.

«Nå innser jeg at hun hadde andre motiver enn jeg hadde, for å gifte seg. Jeg tror hun ville redde imaget sitt, mens jeg ville bli elsket og få barn», skriver han.

Brown heller bensin på ryktebålet som vil ha det til at Houston er biseksuell: «For henne var den eneste løsningen å gifte seg og få barn. Det skulle sette et punktum for alle spekulasjonene, være seg sanne eller usanne», skriver han videre ifølge svenske Aftonbladet.

Det er New York Post som har fått smugtitte i boka, som kommer i salg fra neste måned av. En representant for Houston uttaler seg på vegne av stjernen til magasinet People, og har følgende beskjed: «Miss Houston er lei seg for at Bobby føler et behov for å si slike ting, men hun velger å ikke snakke nedsettende om faren til barnet sitt, selv om det hadde vært for å klargjøre en del ting». (©NTB)