Ylvis-brødrene gjester The Ellen DeGeneres Show

Med revekostyme i bagasjen er Bård og Vegard Ylvisåker i Los Angeles for å være med på talkshowet til Ellen DeGeneres, som har fire millioner seere.

LOS ANGELES: Med revekostyme i bagasjen er Bård og Vegard Ylvisåker i Burbank i California for å være med på talkshowet til Ellen DeGeneres, som har flere millioner seere i USA.

Talkshowet spilles inn i Warner Brothers studio i Burbank utenfor Los Angeles torsdag, og programmet sendes i USA fredag ettermiddag.

PÅ TUR: Ylvis-brødrene Bård (t.v.) og Vegard Ylvisåker skal være gjester på The Ellen DeGeneres Show i USA. Foto: Gr tt, Vegard

– Vi gleder oss veldig. Som jeg også tvitret i går morges, er revekostymet med i bagasjen, så det er jo litt snåle omstendigheter. Forhåpentligvis får vi med oss litt stoff hjem til vårt eget show, sier Bård Ylvisåker i en pressemelding. Se musikkvideoen ved å klikke på bildet øverst i saken!

Stor oppmerksomhet i USA

Pressetalskvinne for Ellen DeGeneres-show, Melissa Little Padgitt, bekrefter overfor VG at brødrene skal være gjester hos dem på fredag.

Etter at låten "The Fox" ble lagt ut på YouTube tirsdag for to uker siden, har brødrene fått stor oppmerksomhet i inn— og utland. På YouTube hadde musikkvideoen torsdag hatt 36,3 millioner visninger.

– Det er utrolig gøy å se på oppmerksomheten Ylvis-brødrene har fått i USA. Musikkvideoen er allerede omtalt på NBC, Fox, CNN, ja egentlig over hele fjøla. Vi er utrolig stolt over at Ylvis lager så godt programinnhold at det når så bredt ut i utlandet, sier mediesjef Hanne McBride i TVNorge til NTB.

"The Fox" gjør det også bra på hitlisten Billboard Hot 100. Etter å ha ligget på 29. plass i forrige uke, har låten klatret til 25. plass denne uka, skriver BA.

Ønsket av Ellen

55 år gamle Ellen DeGeneres er en av USAs mest kjente TV-personligheter, og hun har hatt sitt eget talkshow siden 2003. – Vi har fått beskjed om at det er Ellen DeGeneres selv som ønsket å ha dem med, og de skal også ha brukt sangen som publikumsoppvarming i studio den siste uken. De har vært veldig på, og derfor er det kjempegøy at det gikk i boks til slutt, sier McBride.

Ylvis-brødrene returnerer til Norge lørdag. I USA vil de også lage innslag til sitt eget talkshow «I kveld med YLVIS», som de lager for TVNorge ut november i år.