Oprah Winfrey kjører folkevogn — eller rettere sagt en VW Beetle. Den er hun så glad i at den står på listen over hennes favoritting.

Det fikk publikum og seerne et bevis for mandag kveld.

Årets julegave

Som en del av talkshowet inngår Oprah's Favorite Things giveaway, der hun deler ut alle slags overraskelser til publikum.

Mandag kveld var det klart for juleshow på ekte amerikansk vis, da Oprah sjokkerte med å dele ut nøkler til den nye 2012 Volkswagen Beetle til alle i salen!

Ikke rart folk gikk bananas, da de skjønte hvilken julegave Oprah delte ut.

  • Dette er mitt aller siste Favourite giveaway show, og da hadde jeg lyst til å gi dere en magisk og god opplevelse, da dere minst ventet det. God jul, roper en entusiastisk Oprah til publikum.

Et glimt av nye Beetle

De heldige publikummerne må vente enda en stund på gaven, og fikk bare en sniktitt på bilen i silhuett bak et digert lerret i studio.

2012-modellen av VW Beetle er ennå ikke lansert, det vil tidligst bli bestemt til våren. Publikum vil få hver sin bil neste høst.

Jonathan Browning, adm. dir. i Volkswagen of America, bekrefter at Oprah Winfrey kontaktet dem om å dele ut biler i showet.

Spekket med utstyr

Browning røper at den nye Beetle-modellen vil bli enda mer sporty, spekket med utstyr som bluetooth- og touchscreen-teknologi, hifi-anlegg, sportsseter, 19-tommers hjul og dobbelt eksosrør.

2012-modellen vil få både VWs TDI-motor og den ærverdige toliters bensinturboen.