LA MANGA, SPANIA 20100226.Daniel Berg Hestad med pokalen som viser at Molde har vunnet La Manga cup II fredag. Molde slo FC Nordsjælland 2-1 i finalen.Foto: Erlend Aas / Scanpix Foto: Aas, Erlend

Dermed står MFK med tre strake seirer før generalprøven mot Stabæk neste helg. Fredagens kamp var ikke av det finspilte slaget, men nok en gang maktet de blåhvite å avgjøre kampen da den sto og vippet.

– Vi har tatt et stort steg i riktig retning her nede. Vi har møtt gode motstandere, og selv om vi har vært litt ustabile, så har vi sluppet til lite, sier kaptein Daniel Berg Hestad til Rbnett.

Runstrøm-perle

57 minutter var spilt da Baye Djiby Fall satte pannebrasken på en corner fra Magne Hoseth. Avslutningen fra kloss hold var iskald – 1-0 til MFK. Spissen har scoret i alle tre kampene på La Manga.

Etter scoringen begynte MFK å slurve en del defensivt. Nordsjælland fikk litt for mye rom å boltre seg på, og etter 66 minutter fikk de hull på byllen. Øyvind Gjerde slapp markeringen av Nicki Billie, som enkelt headet inn utlikningen.

Se høydepunktene:

Molde — Nordsjælland: Høydepunkter Åtte minutter senere tok MFK ledelsen igjen. Fall bommet på et innlegg fra høyresiden, og ballen trillet hele veien over til Bjørn Runstrøm ute til venstre i 16-meteren. Svensken la deretter ballen til rette, før han smelte den i lengste hjørne. Resultatet sto seg til full tid.

– Kanskje vi har startet en ny "trend" nå. Vi er effektive foran mål, og har fått to spisser som er dyktige til å avslutte. Vi ser bra ut nå, sier Hestad.

Johansson-debut

20 minutter før full tid fikk svenske Emil Johansson sin debut i MFK-trøya. Han gjorde jobben sin defensivt, og var villig med fremover på banen.

– Det er bra at han endelig fikk spille. Jeg er fornøyd med at vi tar seieren her i dag. Det føles bra å dra hjem til Molde med masse selvtillit, sier Kjell Jonevret.