Lillestrøm-spiss Björn Bergmann Sigurdarson twitret denne meldingen torsdag ettermiddag:

"Just had a meeting with the board, Forcing me to stay! #MentallyBroken!#WantToLeave!!!"

I meldingen hevder han altså at Lillestrøm-styret tvinger ham til å bli i klubben.

Han har blitt koblet til Ståle Solbakkens klubb Wolverhampton, og til tross for Twitter-meldingen torsdag, hevder hans agent ifølge Romerike Blad at islendingen er solgt til nettopp Wolves for 22,5 millioner kroner.

– Han er solgt til Wolverhampton for tre millioner euro, men hvis han blir skadet i løpet av de kampene han skal spille i Norge, får han ingen kontrakt. Han løper en stor risiko. Jeg tror alle skjønner at Björn er i en veldig vanskelig situasjon, sier Jerry de Koning til rb.no.

Det har ikke lyktes oss å komme i kontakt med Björn Bergmann Sigurdarson torsdag.

Møte

Torsdag var det møte mellom spilleren og LSK-ledelsen.

— Det var et møte for å diskutere fremtiden etter sommerens konkrete henvendelser. Vi ønsker naturlig nok å beholde han, gitt den sportslige situasjonen vi er i, sier Bjarmann, uten å ville utdype hva som ble sagt.

— Björn får svare for Twitter-meldingen selv. Jeg innser at vi befinner oss i en ny mediealder, der ting skjer fort. Da må man også trå varsomt. Utover det har jeg ikke gjort meg opp noen tanker om meldingen ennå, sier han til Aftenposten.

Sportsdirektøren har ikke snakket med Sigurdarson etter utbruddet på nettstedet, men sier at forholdet til islendingen i utgangspunktet er godt.

- Bra gutt

— Han var den første jeg hentet til klubben, da jeg og Henning Berg tauet han inn fra Island. Björn er en bra gutt og jeg regner med at forholder seg profesjonell fremover, slik han har gjort til nå.

Selv om spilleren og klubben utvilsomt var uenige om veien videre, benekter Bjarmann at Sigurdarson skal ha blitt lovet å kunne forlate kanarifuglene i sommer.

- Enigheten er at Björn skal til Europa en gang, men det er klubben som bestemmer når det skal skje.

Björn Bergmann Sigurdarson har akkurat kommet hjem fra ferie, og slutter seg til laget etter avtale med trener Magnus Haglund.