Tiger Woods spilte bedre på den andre runden i PGA-turneringen i golf fredag enn torsdag, men likevel måtte han nøye seg med 70 slag på annenrunden.

Det ble en litt vanskelig annen runde, som for det meste ble spilt i regnvær. For Tiger Woods var det likevel en klar framgang fra innledningen torsdag, da han gikk runden på 77 slag og var langt bak. Det hjalp noe med 70-runden og to under par fredag.

— Det føltes egentlig ikke så veldig forskjellig under fredagens runde som tilfellet var torsdag, sa Woods.

— Jeg slo nok noen mindre dårlige slag og var mer sikker med puttene. De fleste av dem traff godt, forklarte den tidligere verdenseneren.

Han har vunnet 14 majortitler i karrieren sin, og han viste noen tegn på hvordan og hvorfor han har klart det, men det er helt klart at Tiger Woods er milevis unna gammel storhet.

— Jeg følte meg langt fra på mitt beste, men måtte roe det ned litt og holde fatningen, sa han etter den andre runden i Orlando.

Det er svensken Henrik Stenson som leder etter de 36 første hullene i Orlando med 135 slag totalt. Amerikaneren Patrick Reed og Justin Rose fra England ligger på delt annenplass, et slag bak.

Turneringen fortsetter lørdag og avsluttes søndag.

(©NTB)