Statistikksenter Eliteserien:

– Siste ord er ikke sagt. Vi kommer til å anke avgjørelsen og gå videre med saken torsdag morgen. Jeg ser ingen logikk i denne straffen , sier Jönsson til NTB.

Svensken straffes for sin opptreden under mandagens eliteseriekamp mellom Stabæk og Tromsø. Disiplinærutvalget baserer sin beslutning på dommerens utvisningsrapport og Stabæks forklaring.

Jönsson må dermed følge lagets bortekamp mot Lillestrøm fra tribunen kommende lørdag. Han får ikke kommunisere med spillere eller støtteapparat og må overlate sjefs— og kommandorollen til assistenttrener Geir Bakke.

(Artikkelen fortsetter)

Her koker det over for Jönsson

Her koker det over for Janne

– Jeg fikk min straff da jeg ble sendt på tribunen mot Stabæk. Jeg ble kraftig provosert og forlot det som heter min «tekniske sone», men jeg skjelte ikke ut noen, verken spillere, dommere eller motpartens trener.

Jönsson følte seg provosert av Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo under mandagens kamp. Tirsdag skværet han opp med Høgmo, som tok kontakt med Stabæk-treneren. «Storm i et vannglass» var Høgmos konklusjon.

– Det er altså stegene jeg tok som gir ytterligere straff. Her må man se på helheten en gang til. Det er ingen logikk her, gjentar en kampvillig Jönsson.

(©NTB)

VIDEO: Skråblikk på 4. serierunde:

Paradise-sveis, flause og krigsmaling

Totalt useriøs oppsummering av fjerde serierunde