MOLDE (Rbnett): Pape Paté Diouf (27) var toppscorer i eliteserien da han ble solgt fra Molde til FC København sommeren 2011. Etter snart tre år med lite spilletid er angriperen glad for at han skal være Molde-spiller ut sesongen 2016. — Klubbene har snakket om dette lenge. Jeg er veldig happy med å være tilbake i Molde. Det er godt å komme hjem, sier Diouf til Romsdals Budstikke.

Han signerte mandag, dro tilbake til Danmark tirsdag og møter trolig på Molde-trening fredag. Lørdag er det bortekamp mot Odd Grenland.

— Jeg er alltid klar for å spille kamp, hvis treneren vil bruke meg. Det er lenge siden sist, sier senegaleseren.

Den første tida i FCK var han ofte på banen. Så ble det benken. Etter utlån til Molde (høsten 2012) og Esbjerg (høsten 2013) havnet han helt ute i kulden i FCK etter vinterpausen.

— Vi spilte fire kamper og jeg var aldri med i troppen. Da sa jeg at jeg ville bort, forteller Diouf.

Han har fortsatt kjæreste fra Molde som har bodd i København det siste året. Nå ser Diouf fram til å finne tilbake til toppformen sammen med gamle kjente på Aker stadion.

— Alt kan bare bli bedre. Nå vet jeg at jeg får spille kamper og at jeg kommer til å ha det gøy med fotball igjen, sier Pape Paté Diouf.