Bismar Acosta snakket ikke med pressen etter han ble utvist i kampen mellom Sogndal og Brann lørdag. Men på Branns internettside kommenterer han situasjonen der han tilsynelatende slo til Sogndals Henrik Furebotn.

Ifølge Brann mener Acosta "det blir helt feil å snakke om å slå, og at det i verste fall kan kalles en dytt i en hektisk situasjon".

— Ikke akseptabelt

Situasjonen det er snakk om, oppsto etter at Sogndals Martin Ramsland kom altfor sent inn i en kroppstakling av Branns Amin Nouri. Etter det oppsto det diskusjoner mellom Sogndals og Branns spillere, noe som kulminerte med slaget eller dytten.

— Det kokte skikkelig i den situasjonen der deres spiller (Ramsland) føyk rett i Amin Nouri. Det burde resultert i rødt kort, mener Acosta i saken på Brann.no.

Børsen fra Sogndal-kampen:

Ramsland ble derimot ikke utvist, han fikk gult kort.

Etter kampen ble Branns trener Lars Arne Nilsen spurt om situasjonen. Han mente dommer Martin Lundby var med på å skape situasjonen med å ikke vise ut Ramsland, men unnskyldte likevel ikke Acosta.

— Jeg forsvarer ikke "Bis" hvis det er et slag. "Bis" må vi ta en runde med. Det er ikke akseptabelt, sa Nilsen.

Furebotn: - Legger meg ikke uten grunn

Branns kaptein karakteriserte Furebotns fall som pinlig etter kampen.

— Jeg vet han filmet, jeg så det med en gang at han faller. Jeg syntes det er så flaut å se voksne menn falle rundt sånn, det er pinlig, sa Demidov.

Furebotn var av en annen oppfatning.

Doddo:

— Jeg har sett det selv på TV, og det ser ut som det var et hardt slag. Jeg legger meg ikke ned uten noen grunn, jeg liker ikke å legge meg ned. Så det får stå for hans regning, sier Furebotn til Demidovs kommentar.

Hvor lang suspensjon Acosta får, er foreløpig ikke avgjort.