MOLDE — STRØMSGODSET 3-1

AKER STADION (rbnett.no): Etter bare fem poeng på like mange kamper har Strømsgodset hatt en skuffende start. David Nielsen synes laget spiller bra nok og vil ikke gjøre noen endringer.

Strømsgodset startet best og den gamle veteranen Peter Kovacs sendte Godset i føringen. Molde brukte tid på å komme med i kampen, men gikk til pause med en 2-1 ledelse.

Peter Kovacs ga Strømsgodset en tidlig ledelse. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

– Kampen gikk bra. Vi presser Molde og får et mål annullert. Vi fortsetter å skape muligheter, men det er jevnspilt. Når målet kommer rett før pause blir det tungt. Vi må ut og jage Molde, og skal du jage Molde så har du et problem, sier han.

Bryr seg ikke om Kamara

At nettopp Ola Kamara skulle score for Molde i dag, var nok ekstra bittert for Strømsgodsets supportere. Den tidligere Godset-toppscoreren står nå med 5 mål på like mange kamper. Nilsen synes derimot ikke det var surt at han scoret.

SCORET MOT GAMLEKLUBBEN: Ola Kamara har nettopp satt inn 1-1. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

– Kamara er en god spiss, men det spiller ingen rolle hvem som scorer. Det er ti spillere på Molde som kan score mål. Vi bryr oss ikke om de spillere vi ikke har. Han spiller for Molde og Molde er et godt lag.

Tøft program

Godset har hatt en tung start med vanskelig motstand. Nilsen summerer opp sesongstarten, og mener de kan stå med få poeng etter de første rundene.

– Vi har hatt vanvittig tøft program. Vi starter tøft. Vi kan stå med lite poeng etter de første rundene. Vi skaper en fotballkamp med Molde som er på høyt nivå. Det gjorde vi også mot Rosenborg. Det er betryggende. Vi spiller bra og skal ikke gjøre noen endringer.