Gerard Piqué er en av de aller best betalte spillerne i den katalanske storklubben Barcelona. Men da Piqué og noen kamerater mottok en parkeringsbot natt til mandag, rant det over for Barcelona-stjernen.

Piqué var ute på en nattklubb med noen venner ifølge avisen La Vanguardia.

Bilen til Piqués bror Marc Piqué hadde imidlertid stått i en bussfil i 15 minutter, noe som fikk en parkeringsvakt til å gi ham en bot.

Da Gerard Piqué oppdaget det, skjelte han ut parkeringsvakten med ord han trolig angrer på nå.

«Denne boten skal faren din betale», «dere er misunnelige på meg fordi jeg er berømt», «jobben deres gjør meg kvalm, og dere er en skam» og «dette kommer ikke til å føre til noe, for jeg kommer til å snakke med sjefen deres og han kommer til å frikjenne meg» er blant tingene La Vanguardia mener å vite at Piqué skal ha sagt.

Mens broren Marc Piqué slipper unna med å måtte betale boten, er Piqué nå anmeldt for mangel på respekt og å for å ikke adlyde autoriteten.

Piqué gikk snarlig ut å unnskyldte hendelsen på sin Twitter-konto.

— Det jeg sa har blitt overdrevet, men jeg beklager uansett. Jeg tabbet meg ut og det kommer ikke til å skje igjen, skriver Piqué, som må møte i retten etter hendelsen.

Får kritikk for unnskyldningen

Den Barcelona-baserte avisen Sportbeskriver Piqués unnskyldning som «snodig», siden Spanias konge Juan Carlos unnskyldte seg med akkurat samme ord da han hadde blitt kritisert for å jakte på elefanter under en tur til Botswana.

Gerard Piqué fikk sine første kamper for seniornivå under Alex Ferguson i Manchester United, som han spilte for fra 2004 til 2008. I 2008 vendte han tilbake til moderklubben Barcelona.

Der har han stort sett spilt fast som midtstopper siden, selv om han riktignok har fått mindre spilletid under Barcelonas trener Luis Enrique.

Midtstopperen var også en viktig brikke i Spanias VM-gull i 2010 og EM-gullet i 2012. Piqué er kjæreste med den berømte colombianske artisten Shakira, som han har et barn med.