MOLDE (rbnett.no): Selv om Rösler og assistent Gunnar Halle skulle lykkes i de resterende åtte kampene, kan Molde langt på vei utelukke en permanent løsning med tyskeren som hovedtrener.

— Hovedmålet til meg og Gunnar Halle er selvfølgelig å holde Molde i divisjonen. Vi skal jobbe knallhardt med atmosfæren i laget for å få tilbake entusiasmen blant spillerne, sier Rösler til TV 2 Sporten.

— Jeg er sikker på at det er nok kvalitet i laget til å berge plassen, sier han.

I øyeblikket er Rösler midt i en flytteprosess. Han og familien forlater Stavanger, som har vært hans hjem de siste årene, og vender snuten mot Manchester.

- Man skal selvfølgelig aldri utelukke noe som helst, men Uwe Rösler blir neppe en permanent løsning for Molde. Han og familien er i ferd med å flytte til England, og han søker i utgangspunktet treneroppgaver der , sier klubbdirektør Tarje Nordstrand Jacobsen til Rbnett.

TØFF DAG: Styreleder Erik Berg i Molde FK ( i midten) forteller pressen at Kjell Jonevret (til venstre) er ferdig som trener i Molde. Til høyre Moldes adminstrerende direktør, Tarje Nordstrand Jacobsen. (Foto: Scanpix)

Jonevret får støtte

Rösler og Halle ankommer Molde i morgen. Klokken 12 presenteres det nye trenerteamet på Aker Stadion, før de har sin første trening med spillerne klokken 16. Samtidig med at Moldes trenerduo går løs på arbeidet med å sikre fornyet kontrakt i eliteserien, fortsetter arbeidet med å finne en permanent trener-løsning med uforminsket kraft.

— Det arbeidet er allerede i gang , bekrefter direktøren.

Etter det ble kjent at Kjell Jonevret fikk sparken som hovedtrener i Molde, har støtteerklæringene strømmet inn i kommentarfeltene. Trener innrømmet i dag at det er med et tungt hjerte han forlater klubben.

— Akkurat nå føles det mest «tråkigt», men forhåpentligvis føler jeg en lettelse om noen dager, sier Jonevret til Rbnett.

Ikke informert

Han var ikke kjent med at han skulle bli erstattet av Uwe Rösler før mandag morgen.

- Tror du Rösler er riktig mann for å berge eliteserieplassen?

— Det blir sikkert bra, men jeg mener ikke så veldig mye om det. Ledelsen har sikkert tenkt godt gjennom dette, sier Jonevret.

Vi fulgte dagens pressekonferanse direkte: