CALGARY-RANGERS 1-4

Lagene hadde like mange skudd på mål – 20 hver – men det ga altså uendelig mye bedre uttelling for gjestene enn for vertene.

Michael Grabner var den første som fikk nettkjenning, da han satte inn 1-0 for Rangers seks og et halvt minutt ut i første periode. Det var hans åttende mål hittil i høst. Snaut seks minutter senere var det Derek Stepan som avsluttet og la på til 2-0. Halvveis ut i andre periode la Jimmy Vesey på ytterligere ett mål for gjestene. Fem minutter etter ham scoret Pavel Butsjnevitsj 4-0-målet på en assist fra Mats Zuccarello. Nordmannen fikk nesten 19 minutter på isen og hadde +1 i pluss/minus-statistikken.

Midtveis i siste periode reduserte Micheal Ferland for Calgary, men nærmere kom ikke Flames denne gangen.

Mestscorende

New York Rangers har vunnet seks av sine sju siste kamper. For femte gang i klubbhistorien har Rangers klart å score minst fire mål i ti av sine 15 første NHL-kamper. Zuccarello og co. har allerede funnet nettmaskene hele 62 ganger.

– Det er imponerende å se hvordan vi skaper sjanser i hver eneste kamp. Noen ganger er det tøffere, men vi har klart å skape veldig mange målsjanser, også i kampene vi ikke har scoret så mye. Det gir laget selvtillit å vite at vi kan score når vi virkelig må, sa Rangers' stjernemålvakt Henrik Lundqvist, som reddet 35 skudd lørdag.

For Calgary Flames var det lagets fjerde strake tap.

Det er ny kamp for Rangers og Zuccarello allerede søndag. Den spilles borte mot Edmonton Oilers. (©NTB)

MÅLGIVENDE: Mats Zuccarello bidro med målpoeng da Rangers slo Calgary. Foto: NTB scanpix