For første gang siden 2013 samlet AaFK over 10 000 tilskuere hjemme på Color Line Stadion. Det så ut til å tenne hjemmelaget fra start, og de oransje tok ledelsen allerede etter seks minutter på et flott skudd fra Peter Orry Larsen.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!

Engstelige

Trond Fredriksen var lei seg på publikums vegne etter tapet mot Brann (Arkivfoto) Foto: NTB Scanpix

— Jeg synes vi starter bra. Vi skulle gå ut og ta Brann høyt i banen, og det lykkes vi med. Men så synes jeg vi blir engstelige med ballen i beina og tør ikke spille vårt eget spill. Men på grunn av bra defensiv trygghet går vi til pause med 1-0, sier Aalesunds trener Trond Fredriksen.I andre omgang fikk AaFK mer til offensivt, men samtidig gav de bort noen feite overgangsmuligheter, som Brann kunne scoret på.

— Vi tør mer i andre omgang, men kontradekkingen er altfor dårlig og Brann kunne utnyttet dette før scoringen kom, erkjenner Fredriksen.

Keepertabbe

Brann utlignet i det 59. minutt etter en tabbe av AaFK-keeper Andreas Lie. Et skudd fra langt hold rikosjerte inn via en litt forfjamset AaFK-keeper, som naturlig nok tok på seg baklengsmålet etter kampen.

— Andreas var uheldig. Sånn er det. Det er tøft å være keeper, sier Fredriksen om den scoringen. Mot slutten av kampen fikk AaFK-treneren se at Azar Karadas skaffet Brann alle poengene. Ikke helt ufortjent etter spill og sjanser.

Skuffet publikum

— I dag greide vi ikke å prestere det vi forventet, og det kanskje andre forventet av oss. Det er skuffende når vi er så heldige at det kommer over 10 000 for å se oss spille. De er nok skuffet, og vi er skuffet. Jeg håper publikum gir oss en ny sjanse og kommer tilbake neste gang, sier en nedtrykt AaFK-trener.