Mål av Erik Mjelde og Kjell Rune Sellin pluss et selvmål av Jeff Mensah ble beholdningen i Sandefjord da hjemmelaget klatret opp i ryggen på Kristiansund, ett poeng bak med en kamp mer spilt.

Kristiansund møter Ull/Kisa mandag.

Mons Ivar Mjeldes menn i Fredrikstad fikk en fotballeksjon av Ranheim søndag. Robert Stene x 4, Sondre Sørlokk, Georg Flatgård og Mads Reginiussen kom alle på scoringslista for bortelaget i Fredrikstad. Ulrik Flo scoret Mjeldes eneste mål. Mye av grunnen til kollapsen var at Erik Tønne fikk direkte rødt kort fem minutter før pause på stillingen 2-1 til Ranheim.

Christian Gauseth ble den store helten for Mjøndalen mot Sandnes Ulf. Spissen stanget inn 1-0 på overtid og sikret tre poeng for hjemmelaget.

To minutter på overtid gikk 32-åringen til værs og sikret 1-0-seieren for Mjøndalen. Sandnes Ulf hadde flere gode muligheter til å score forut for seiersmålet, men det var hjemmelaget som var effektive når det trengtes som mest. (©NTB)