Den konkurrerer med 22 andre om Gullpalmen, førstepremien i Cannes. Tidligere gullpalmevinnere er på plass også i år: Quentin Tarantino med «Death Proof», Coen-brødrene med «No Country for Old Men» og Emir Kusturica med «Promise Me This».Om lag 900 filmer skal vises for mulige innkjøpere på årets Cannes-festival, som ble innledet onsdag. Rundt 10.000 gjester er ventet til byen, og den samlede verdien av kjøp og salg av filmer på festivalen ventes å komme opp i en milliard dollar (seks milliarder kroner).

Kokker og kelnere på luksuriøse Hotel Majestic er klare til å servere festivalgjestene to tonn hummer, tre tonn fisk, 300 kilo gåseleverpostei, 50 kilo kaviar og et kvart tonn sjokolade i løpet av de tolv dagene festivalen varer. 15.000 flasker champagne står til kjøling.

Konkurrenten Hotel Carlton har kjøpt inn 25.000 såpestykker slik at skuespillere, regissører og kritikere kan få vasket av seg festivalsvetten. Renseriene i Cannes lover å ta seg av opp til 10.000 kjoler og dresser per dag. (©NTB)