OSLO: I helgen arrangerer Petter og Henning Solberg et stort motorshow i Telenor Arena, der Stabæk vanligvis spiller sine hjemmekamper i Eliteserien. Ludvig Hunsbedt egentlig møte rallykongen Martin Schanche til duell på Solberg Extreme Motorshow i helgen, men det har sistnevnte valgt å trekke seg fra.

– Det står ikke på meg. Martin mener at jeg ikke er veteran nok, sier Ludvig Hunsbedt til Agder.

På 90-tallet utkjempet de flere harde dueller. Det var derfor tiltenkt at de skulle konkurrere i klassen Eldre Gærninger, men nå skal han heller delta i klassen Ekte vare/The real deal. Her møter han blant annet Morten Bermingrud, Guttorm Lindefjell, Frank Olav Valle, Camilla Antonsen, Harald Sachweh, Sverre Isachsen og svenskene Per Eklund og Andreas Eriksson.

I Telenor Arena er det ventet opp mot 15.000 tilskuere på tribunene.

– Det er jo år og dag siden Martin la opp. Jeg la formelt opp etter denne sesongen, og det mener Martin ikke gjør meg kvalifisert til å stille i veteranklassen. Det gjør meg ingenting, men det hadde vært moro å slå Martin foran så mange tilskuere, medgir Hunsbedt til Agder.

Selv om Hunsbedt la for andre gang i høst er lysten til å kjøre mer fortsatt i kroppen. Han utelukker heller ikke at han er helt ferdig på toppnivå.

– Mye blir avgjort i løpet av de to neste ukene. Vi jobber med et opplegg. Mer kan jeg ikke si, sier han til Agder, som mener å vite at det kan gå mot et nytt comeback for Hunsbedt.