Filmingen til Guy Ritchies «Sherlock Holmes» er igang, og hovedrolleinnehaver Robert Downey Jr har gått ned i vekt for å passe inn i rollen. Han har nemlig fått klar beskjed fra Coldplay-vokalist Chris Martin om hvordan den berømte detektiven bør framstilles på skjermen.

– Han er en stor Sherlock Holmes-fan. Før vi begynte sa han til meg at «du er nødt til å være så tynn som du kan for å spille Holmes». Så hver gang jeg er på vei til å ta meg en muffin så tenker jeg på Chris Martin og hopper over godbiten. Det har vært tøft, forteller Downey Jr til filmmagasinet Empire.

Film

Filmen skal ifølge Imdb.com være klar i desember i år, og i rollen som assistenten til detektiven finner vi Jude Law. Filmen finner sted i 1891, og Holmes og Watson kjemper mot skurken Lord Blackwood.

Røpet

Det er fremdeles ikke kommet noen smakebiter fra filmen, men Mark Strong, som spiller skurken Lord Blackwood har i intervjuer røpet deler av slutten. Strongs avsløringer har blitt spredd på nettet. Vi skal ikke røpe slutten her, men dersom du vil vite hvordan avslutningsscenen blir kan du lese mer om det her .