– Ja, hun skal spille min datter, bekreftet nylig Demi Moore under et intervju med MTV. Filmen det er snakk om er en nyversjonen av en fransk film, kalt «LOL». Den franske filmens regissør, Lisa Azuelos, skal nå bringe historien til Hollywood.Moore lekket informasjonen om dette filmprosjektet mens hun ble intervjuet om filmen «The Joneses», hvor hun spiller mot David Duchovny. Sistnevnte var til stede under MTV-intervjuet, og brøt straks inn i samtalen da det ble snakk om Cyrus.

– Kan jeg få besøke deg på settet sammen med datteren min? Det ville gitt meg mye kred som far, sa han – og fortalte at han følger med på serien «Hannah Montana» sammen med sin ti år gamle datter.

– Ja, det kan du, lovet Moore – som videre kunne røpe at filmen skal spilles inn i Los Angeles.

I filmen skal Miley Cyrus spille en tenårige som blir dumpet av kjæresten samtidig som moren (Moore) forsøker å komme over en skilsmisse. Dermed får mor og datter et sterkere bånd mens de begge strever med å finne ut av veien videre.

Moore fortalte videre at hun har møtt sin unge motspiller – og at de fant tonen umiddelbart. – Hun er kul, jeg merket at hun er ei utrolig jordnær jente, mente Moore. (©NTB)