I egenskap av regissør tar hun med seg sin nye spilefilm "Frøken Julie" med Jessica Chastain og Colin Farrell i hovedrollene. Ullmann har skrevet manuset som bygger på August Strindbergs teaterstykke fra 1888. Filmen er spilt inn på engelsk i Nord-Irland.

Den canadiske festivalen arrangere fra 4. til 14. september og er en av verdens største publikumsfestivaler. Den er et viktig springbrett for norske filmer internasjonalt og ikke minst for det nordamerikanske markedet.

Filmen får også sin verdenspremiere i Toronto der den skal vises i seksjonen «Special Presentation» der de største produksjonene presenteres.

— Så langt har filmen ikke vært vist for kjøpere på markedet, men kun blitt solgt på bakgrunn av de navnene som er knyttet til den. Nå har vi fått det beste stedet vi kunne håpe på for å få filmen videre ut i verden, sier produsent Synnøve Hørsdal.

Norske Maipo Film og Hørsdal er hovedprodusent sammen med det britiske selskapet The Apocalypse Film Company i samproduksjon med franske Seniorita Films og irske Subotica Film. Filmen selges internasjonalt av det franske selskapet Wild Bunch. (©NTB)