Molde ligger helt i ryggen på serieleder Rosenborg som slo Brann 3-0 lørdag og har ett poeng opp til trønderne. Seieren betyr at laget fra Rosenes by er ubeseiret etter sesongens fem første kamper for første gang siden 2009. Bodø/Glimt fikk en kjempestart i hjemmekampen, men sto igjen uten poeng etter 90 minutter. Etter kun 35 sekunder banket Henrik Furebotn inn 1-0 til de gule med en volley fra 16 meter som suste inn i nettet bak Molde-keeper Ethan Horvath.

Molde virket preget av sjokkstarten og klarte ikke å spille seg til de store sjansene i løpet av de første 45 minuttene. Laget hadde mye ball, men manglet presisjon i siste tredel av banen.

Trener Ole Gunnar Solskjær tok grep i pausen og fikk betalt umiddelbart. Først scoret innbytter Thomas Amang sitt første mål for klubben to minutter ut i omgangen på en avslutning fra kloss hold. Deretter serverte Eidur Gudjohnsen, som også kom inn i pausen, Per-Egil Flo på 2-1-målet fem minutter senere. Islendingen sendte ballen mellom to Glimt-forsvarere til Flo, som ikke gjorde noen feil alene med keeper Hannes Thór Halldórsson.

Hjemmelaget jaget utligning, og den beste sjanse hadde Mathias Normann da han fikk ballen på skuddhold etter en klarering. I motsetning til lagkamerat Furebotn banket han ballen like over tverrliggeren. (©NTB)