Før kampen hadde Göteborg like mange poeng som IFK Norrköping, men de tapte sin hjemmekamp mot AIK 1-2. Det ga serielederen muligheten til å få et større forsprang til nummer to i ligaen, noe de hadde få problemer med å klare. IFK åpnet knallsterkt mot Örebro, som ikke for lenge siden skapte problemer for Malmö med to uavgjorte kamper.

Etter et kvarter scoret Gustav Engvall 1-0-målet. Bare fire minutter senere doblet Mikael Boman til 2-0, mens Jakob Ankersen, assistert av Haitam Aleesami, la på til 3-0 etter 25 minutter. Engvall rakk å legge på til 4-0 før omgangen var over.

Målrushet fortsatt bare fire minutter ut i annen omgang. Da laget Søren Rieks 5-0. Ankersen fastsatte sluttresultatet til 6-0 sju minutter før slutt. Aleesami og Thomas Rogne spilte hele kampen. Göteborg har to poengs luke til Djurgården på annenplass.

AIK vant sin kamp mot Norrköping etter scoringer av Mohamed Bangura og Henok Goitom. Fredrik Brustad fikk sju minutter som innbytter for hovedstadsklubben. (©NTB)