Fredag 1. oktober var HamKam-spiller Franck Semou på vei hjem fra trening da den rystende episoden inntraff. Semou har fortalt at to menn kom bort til ham og utsatte ham for blind vold. Fotballspilleren ble blant annet slått med en hammer.

Nå melder NTB at to danske menn er pågrepet for angrepet. Politiet mener de har tilknytning til Hells Angels.

— De to er pågrepet i henholdsvis Sverige og Danmark, og de er begjært utlevert til Norge. Begge mennene har tilknytning til Hells Angels, sier politiadvokat Magnus Schartum Hansen i Innlandet politidistrikt til Hamar Arbeiderblad.

Han vil ikke å kommentere hva som kan ha vært motivet for angrepet.

- Blodet fosset nedover hodet mitt

Lokalpolitiet har tidligere uttalt at det var ingen tegn til at angrepet skyldtes en pågående konflikt mellom de to mennene og Semou.

— Jeg var på vei hjem fra trening da to stykker kom mot meg utenfor Briskeby. De spurte om jeg kjente en eller annen, men jeg svarte at jeg ikke visste, og at jeg ikke er herfra. Idet jeg sa det tok han ene tak i meg og la meg i bakken, før han andre kom bakfra og slo meg i hodet med noe. På det tidspunktet visste jeg ikke hva det var. Så dro jeg meg løs og så at han sto med en stor hammer i hånden. Det var da jeg merket blodet fosse nedover hodet mitt. Jeg spurte hvorfor de gjorde det, men de svarte ikke, så jeg gikk tilbake til Briskeby, forklarte Semou overfor Hamar Arbeiderblad.

HamKam-spilleren tilbragte natten på sykehus. Det ble påvist at han ikke hadde pådratt seg kraniebrudd.

Hør nyeste utgave av Aftenpodden Sport: