Det var spilt 60 minutter på VM-stadion i Leipzig da Flavio headet inn det historiske målet. 26-åringen hadde ni minutter tidligere kommet inn som innbytter. Flavio skallet inn en fin crosser fra Ze Kalanga.

Iran skulle imidlertid utligne et kvarter senere. Sohrab Bakhtiarizadeh headet inn 1-1-scoringen etter en corner fra Mehdi Mahdavikia. Dermed røk begge lagene ut av VM, mens Portugal og Mexico tok seg videre til cupspillet fra gruppe D.

Angola-trener Luis Oliveira Goncalves valgte på ny å starte med fem mann på midten, og kun ha Akwa i ensom spissrolle. Akwa skapte svært lite, og måtte ut etter 51 minutters spill på grunn av skade.

Iran dominerte før sidebytte, og Ali Daei burde gitt laget ledelsen etter 24 minutter, men headingen gikk over. Deretter ble Vahid Hashemians farlige heading avverget på streken.

Angola tapte 0-1 mot Portugal og spilte 0-0 mot Mexico i sine to første kamper. Iran endte med kun ett poeng. Laget åpnet med 1-3-tap mot Mexico og fulgte opp med 0-2 mot Portugal.