Sveitseren har de siste månedene spilt seg til fast plass i Arsenal, og hans sterke stopperspill settes på en av de største prøvene når Henry og hans franske lagkamerater skal prøve å utspille deres forsvar i Stuttgart i kveld.

21-åringen kom til Arsenal fra Servette allerede i 2003, men slet med skader i mer eller mindre to år. Når han endelig var frisk, spilte Senderos seg etter hvert til en fast plass på det unge Arsenal-laget.

Senderos – som har spansk far og serbisk mor – har sine største kvaliteter i det defensive. I tillegg til å kunne sette inn harde taklinger, er han også god til å hindre skudd i siste øyeblikk. Hans utholdenhet har også vist seg å holde mål i Premier League.

Senderos får trolig selskap av rutinerte Patrick Muller i Sveits' midtforsvar. Lyon-spilleren Muller er mer rutinert, med over 60 landskamper mot Senderos' 11. I tillegg til Henry må de også stoppe kometen Franck Ribery. Den dribleglade Marseille-spilleren har mange interesserte klubber i Premier League, og er også en av de mest populære spillerne i Frankrike.

Ribery debuterer fra start for Frankrike mot Sveits i kveld, etter at Florent Malouda ikke blir klar til kampen.