Det er VG Nett som kan opplyse om at Torstein Horgmo likevel ikke skriver under en avtale med Pokerstars.

Samarbeidet mellom Pokerstars og den 26-årige trønderske superstjernen i snowboard startet med at det utenlandske spillselskapet spanderte tur på Horgmo til poker-VM tidligere i sommer.

Planen var egentlig å videreutvikle dette samarbeidet og Pokerstars legger overfor VG Nett ikke skjul på at de gjerne skulle hatt Horgmo i stallen.

— Horgmo ville vært et fantastisk sponsorobjekt for Pokerstars, konstaterer Thomas Udness, sjef for Pokerstars i Norge, Finland og Island.

Med Pokerstars-bruddet følger Horgmo i fotsporene til Mats Zuccarello Aasen. Ishockeyprofilen droppet sin avtale med Unibet, og kan nå igjen representere det norske landslaget.

Styrevedtak på OL-nei

Norges Idrettsforbund har den siste tiden satt foten kraftig ned for flere utøvere med avtaler med utenlandske spillselskaper.

Så sent som tirsdag gjorde styret i Idrettsforbundet et vedtak om at de med slike avtaler ikke får komme med til OL.

Dette fordi det utfordrer den norske modellen hvor Norsk Tipping har spillmonopol og deler av overskuddet går tilbake til idretten.

Glad landslagstrener

I snowboardforbundet er de naturlig nok glade for at deres største stjerne nå kan delta i Sotsji-OL.

- Jeg synes det er bra at Torstein har lyst til å kjøre i OL og vil være med på hvordan norsk idrett er finansiert, sier snowboardlandslagets trener, Thomas Harstad, til VG Nett .