Både Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen markerte seg med positivt fortegn da de vant onsdagens kvartfinalekamper i mesterligaen med henholdsvis Lyon og Wolfsburg.

Ada Hegerberg og hennes Lyon knuste Slavia Praha hele 9-1 på hjemmebane, og den norske spissen scoret to av målene. Først la hun på til 3-0 etter 35 minutter, før hun fikk æren av å sette inn kveldens siste mål fire minutter før slutt.

Landslagsvenninne Caroline Graham Hansen hadde også en fin mesterligakveld på hjemmebane onsdag. Oslo-jenta scoret Wolfsburgs tredje og siste mål da Brescia ble slått 3-0. Graham Hansen vant ballen fra en forsvarsspiller ved motstanderens 16-meter og gjorde ingen feil alene med keeper.

Dermed har både Hegerberg og Graham Hansen et strålende utgangspunkt før returoppgjørene neste uke.

Hegerberg spilte hele kampen, mens Graham Hansen ble byttet ut etter 69 minutter. (©NTB)