— Dette var veldig gøy. Det var helt utrolig å synge her, sier Vegard Lohne (11) etter lørdagens konsert i Kristiansand domkirke.

Denne helga har han vært en del av juleturneen til Hanne Krogh og de tre tenorene Thomas Ruud, Jan Erik Fillan og Marius Roth Christensen.

— Det er stas for Vegard, men stas for foreldrene også, sier pappa Even Lohne.Vegard fremførte "Pie Jesu" alene, og sang også under "Deilig er jorden".

— Det finnes ikke Vegard’er overalt, og det blir morsomt å følge han videre, sier Krogh, som satte stor pris på å komme til Kristiansand.

— Man tror det blir den samme konserten hver kveld, men det ble ikke slik. Denne konserten var enda mer ettertenksom. Det er storslagent å være i domkirken. Det er med stor ærbødighet jeg er her, for det er et hellig rom, sier Krogh.

Hanne Krogh og de tre tenorene Thomas Ruud (f.h.), Jan Erik Fillan og Marius Roth Christensen holdt på i snaue to timer lørdag kveld. Reaksjonene etterpå tydet på at folk satte pris på det som ble fremført. Foto: Kjetil Samuelsen