— Celso er tilbake, og det har gitt oss to seirer (cup og serie). Uten ham vant vi ikke, sa Fredrikstads trener Tom Freddy Aune til TV 2 etter søndagens 1-0-seier borte mot Sogndal.Det var FFKs første borteseier siden 1-0 i Bergen 9. april. Den gangen var Borges matchvinner. Mot Sogndal fikk costaricaneren tak i en feilpasning og spilte videre til Etzaz Hussain, som igjen fant Tarik Elyounoussi slik at han sikkert kunne sette ballen i mål nede ved stolperoten. Fulltrefferen var den tidligere Heerenveen-spillerens sjette for sesongen.

— Det er viktig for oss å ha Celso tilbake. Han er veldig god og en bra kaptein, både på og utenfor banen, mente Elyounoussi.

— Det var tungt i dag, men vi kom hit for å ta poeng. Tre poeng var viktig for oss. En ordentlig lagseier, sa FFKs matchvinner. Han misbrukte en stor sjanse til å doble ledelsen etter pause.

Bortekamper mot Sogndal er alltid en belastning for lag på Østlandet. Fredrikstad-spillerne overnattet i Hemsedal på vei over til Fosshaugane. (©NTB)