For 1.540 kroner kunne publikum delta på seminaret i regi av engleskolen, som nå heter Astarte Inspiration. Etter en prat mellom prinsessen, hennes kollega Elisabeth Nordeng og Williams, startet sistnevnte en seanse der hun hevdet å formidle kontakt mellom publikum og døde de ville komme i kontakt med.

– Jeg tror jeg har en gave fra Gud, og at jeg er her på jorda for å hjelpe folk med helbredelse, forklarer Williams til NRK.

Lisa Williams hadde show i Kilden i Kristiansand for et år siden. Hun møtte da kritikk blant annet fra biskopen og Human-Etisk forbund.Williams møtte prinsessen og Nordheim under Alternativmessen i fjor, og sier hun har mye til felles med engleskolen.

– Det er som et søsterskap. Vi har samme budskap, så det var helt naturlig å gå over til å jobbe sammen, sier hun om samarbeidet.

Märtha Louise sier hun personlig ikke ser poenget med å ta kontakt med døde, men at hun ønsker å være åpen for noe hun ikke forstår.

– Det er noe med å ta dette inn og gjøre det litt som et eksperiment. At OK, kanskje dette ikke går i det hele tatt, kanskje det er helt feil, men vi må bare prøve det, sier prinsessen.

Fungerende biskop i Bjørgvin Jan Otto Myrseth er blant kritikerne, og sier prinsessen bør velge om hun skal representere kongehuset, eller samarbeide med aktører som Williams.