USA/AUSTRALIA: Australierne raser etter at skaperne bak tv-serien i "South Park" har laget en episode hvor den avdøde krokodillejegeren får en piggrokke i brystet, skriver Dagbladet.

Du kan se Irwin-klippet fra South Park her

Episoden, som viser Irwin vandrende omkring på en Halloweenfest med en piggrokke stikkende ut av brystet, har fått tittelen "Hell On Earth" og ble vist på TV onsdag. Irwin blir i episoden kastet ut av Halloweenfesten av Satan, fordi han ikke har på seg kostyme.

Skaperne av South Park, Trey Parker og Matt Stone tar kritikken med ro og mener at de faste seerne av TV-serien ikke vil bli sjokkert.

— Vi har fornærmet før og vil fornærme igjen, svarer de på kritikken, ifølge Dagbladet.

Parker og Stone måtte også tåle kritikk da de spøkte med Tom Cruises legning, og lagde en episode, som består seg i Tom Cruise som sitter i et skap, mens folk roper at han må komme ut av skapet.

Den australske programlederen døde for åtte uker siden etter at en piggrokke stakk ham i brystet under et filmopptak.

Australierne synes ingenting om at tv-serien nå bruker Steve Irwins død i en episode og mener det er respektløst overfor hans familie.

Ifølge den australske avisen The Daily Telegraph har medietilsynet i Storbritannia allerede tatt til motmæle og fordømt episoden.