KRISTIANSAND: Bilbrann 00.14: En bil begynte å brenne i krysset Dronningens gate/Elvegata. Brannvesenet hadde rykket ut på en brann i Dronningens gate to timer tidligere, og var på vei hjem fra denne da de havnet like bak bilen.

– Det gikk heldigvis bra. Brannvesenet lå like bak da bilen begynte å brenne, så bilen fikk kun mindre sotskader. Brannen oppsto i forbindelse med eksosanlegget, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt.

ARENDAL: Innbruddsforsøk på skole 00.36: En 39 år gammel mann ble pågrepet etter at politiet fikk melding om et innbrudd på en skole i sentrum.

– En nabo observerte innbruddet, og ringte oss imens innbruddet pågikk. Da politiet kom til stedet forsøkte gjerningsmannen å stikke av, men han ble hentet inn av politiet og pågrepet. Han blir blant annet siktet for innbruddsforsøk, opplyser operasjonsleder Alsaker.

Mannen fikk opp et vindu til skolen, men skal ikke ha kommet seg inn i selve bygget.

GRIMSTAD: Tyveri fra byggeplass 08.53: Det har vært tyveri fra et hus under oppføring på Bringsværmoen. Det er stjålet diverse verktøy. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

KRISTIANSAND: Stjålet tilhenger

12.39: En tilhenger er meldt stjålet fra Hånes. Tyveriet skal ha skjedd en gang de to siste dagene.

KRISTIANSAND: Nabokrangel eskalerte

15.00: En mann skal ha tatt kvelertak på nabokvinnen på Slettheia etter en krangel. Les egen sak.

SØGNE: Løs hund

16.30: En rødbrun hund, mulig en australsk shepard, ble tatt vare på etter at den vimset rundt i veien på Kileheia i Søgne.

ARENDAL: Stakk fra kontroll

17.36: En 42 år gammel mann som stakk fra en kontroll, ble anmeldt for kjøring uten førerkort og i påvirket tilstand. Han har flere tilsvarende forhold på rullebladet.