Gary Mackay-Steven ga Celtic ledelsen etter ni minutter, men kort tid etterpå utlignet Steven MacLean for gjestene.

1-1 sto seg til like før pause. Da sendte Stuart Armstrong hjemmelaget foran igjen, og ti minutter etter hvilen satte Mackay-Steven inn Celtics tredje for dagen.

Flere mål ble det ikke på Celtic Park, og Glasgow-klubben beholder dermed sekspoengsledelsen i ligaen. Celtic er selvfølgelig storfavoritt til å vinne serien, men Deila advarer mot å ta gullet på forskudd.

— Ligaen er ikke over. Den er ferdig i mai, og vi har mange kamper å spille. Vi må fortsette å prestere, sa Deila etter at seieren var i boks.

Johansen sto over da Hamilton ble knust 8-1 i midtuken, men lørdag var finnmarkingen tilbake og spilte 90 minutter for Celtic. (©NTB)