Sikkerhetsselskapet McAfee lever av å selge oss antivirus-tjenester, og for tredje år på rad har de satt opp en liste over de «farligste» kjendissøkene på nett. I fjor var det Brad Pitt som toppet listen etterfulgt av Beyonce og Justin Timberlake. I 2007 var det Paris Hilton som ble utpekt til å være den farligste.

Nett

27 år gamle Jessica Biel er kjent fra tv-serien «7th Heaven», og i år troner hun øverst på listen over de mest risikable kjendissøkene på nett. Surfere som leter etter kjendissladder narres inn på falske nettsider og utsetter dermed maskinene sine for fare.

– Cyberkriminelle følger også med på stjernene. De henger seg på populære kjendiser for å øke nedlastingen av skadelig software, uttaler McAfees Jeff Green til nyhetsbyrået Reuters.

Jennifer

Popstjernen Beyoncé havner også i år på andreplass på listen og Jennifer Aniston havnet på tredjeplass. Ifølge McAfee resulterte 40 prosent av søket "Jennifer Aniston screensavers" i lenker til steder med virus. Tom Brady og Jessica Simpson ble henholdsvis nummer fire og fem på listen.