Dermed går det for tiden bedre i privatlivet enn det gjør med hennes rollefigur i «Frustrerte fruer», som nå har sommerferie fra fjernsynsskjermen — men der det gikk rimelig ille for seg for Bree Van De Kamp.Det var i helgen at Marcia Cross giftet seg med Tom Mahoney i San Gabriel i California, foran 200 av sine nærmeste venner, melder Svenska Dagbladet. Paret har vært forlovet siden august i fjor.

Tidligere var Marcia, som for øvrig har en mastergrad i psykologi, i mange år kjæreste med den 24 år eldre skuespilleren Richard Jordan. Han døde av hjernesvulst bare 55 år gammel, samtidig som Marcia fikk sitt store gjennombrudd som Kimberley i «Melrose Place».

Etter at Richard Jordan døde i 1993, har ikke Marcia Cross datet i noen særlig grad - før hun traff Tom Mahoney i en blomsterbutikk og fikk betjeningen til å oppgi telefonnummeret hans! Siden har de vært et par.

Siden lykken smiler i privatlivet nå, ønsker Marcia å spille lykkeligere også, og har bedt manusforfatter Marc Cherry skrive inn en ny mann til Bree - som fikk ektemannen myrdet, og deretter ble sammen med morderen som hun så på begikk selvmord.

— Bree trenger en ny mann i sitt liv, sier Marcia Cross, og vet hva hun snakker om. (©NTB)