Bruce Willis har skrinlagt et søksmål han anla mot en barndomsvenn som angivelig skal ha forsøkt å presse filmstjernen for minst 100.000 dollar.I august i fjor ble Bruce DiMattia, som ble hyret inn for å passe på Willis sine personlige gjenstander og effekter, anmeldt i Los Angeles for utpressing og brudd på privatlivets fred.

I søksmålet het det at DiMattia «ble helt overmannet av grådighet og sjalusi i forhold til sin tidligere venns suksess» og truet med å avsløre personlig informasjon om stjernen dersom Willis ikke kjøpt en bil til ham og betalte 100.000 dollar.

Nå har pressetalsmannen til Willis, Paul Bloch, sendt ut en kunngjøring der det heter at Willis og DiMattia har kommet til enighet og at deres uoverensstemmelse ble løst «i all vennskapelighet».

— Søksmålet Bruce Willis anla mot Bruce DiMattia bygget på en beklagelig misforståelse og var basert på feilinformasjon. Bruce Willis ønsker Bruce DiMattia all mulig lykke i fremtiden og Bruce DiMattia ønsker ham det samme, heter det i pressemeldingen. (©NTB)