Den siktede er innlagt på Dikemark psykiatriske sykehus, og er for syk til selv å være til stede under fengslingsmøtet i Oslo tingrett onsdag der politiet vil be om fire ukers varetekt med restriksjoner.— Siktede vil etter omstendighetene kunne akseptere varetektsfengsling, men det betyr ikke at han mener han har begått drapene, eller at han har noen erindring av det, sier Dramer, som bekrefter at det under rettsmøtet vil bli begjært oppnevnt psykiatrisk sakkyndige.

Dramer sier at han onsdag formiddag ennå ikke har fått innsyn i siktedes sykdomshistorie fordi han ennå ikke har fått journaler eller dokumenter.

I tillegg til Truls Dramer representerer også advokat Abid Q. Raja den drapssiktede 30-åringen. De to advokatene besøkte siktede tirsdag på Dikemark psykiatriske sykehus. Under dette besøket husket siktede fortsatt ingenting fra søndag.

— Han har det svært vanskelig nå. Jeg pratet med ham på urdu og punjabi og da kommer alle følelsene hans fram. Han husker fortsatt ingenting, og synes det er svært vanskelig å forstå det som har skjedd, sa Abid Q. Raja til Dagsavisen etter møtet. (©NTB)