Ekstra Bladet mener ingen andre idrettsutøvere kommer opp mot tungvektsbokseren Ali, som startet karrieren sin under navnet Cassius Clay. Tre av de fem beste på den danske avisens rangering kommer fra USA. Basketstjernen Michael Jordan er satt opp på annenplass, mens golfspilleren Tiger Woods blir ansett som den femte beste utøveren gjennom alle tider. Roger Federer, den sveitsiske tennisstjernen, blir rangert på tredjeplass foran syklisten Eddy Merckx fra Belgia

Pelé blir regnet for å være den beste fotballspilleren verden har opplevd, men når bare opp til en sjuendeplass på listen. Det gjør at han blir rangert så vidt foran alpinlegenden Ingemar Stenmark. Han er den beste nordiske utøveren og kommer på åttendeplass.

Selvsagt er det en langrennsløper som blir regnet for å være eneren gjennom alle tider i norsk idrett. Bjørn Dæhlie blir av avisen regnet som verdens 38. beste utøver gjennom tidende.

Kjetil André Aamodt fra alpint er satt opp på 50.-plass. Legenden og den tidobbelte verdensmesteren i kunstløp, som også vant tre OL-gull etter hverandre fra 1928 til 1936, Sonja Henie, er nummer 55. Ole Einar Bjørndalen finner vi som nummer 77 på rangeringen. Andre nordmenn er ikke funnet verdige en plass på listen over de 100 beste innen idrett gjennom alle tider. (©NTB)