Real Madrid greide bare 0-0 borte mot Deportivo La Coruña og er nå sju poeng bak erkerivalen.Lionel Messi er på god vei til å slå de fleste scoringsrekorder i europeisk klubbfotball, og lørdag var den lille magikeren på farten igjen. 38 minutter var spilt da han stanget Barcelona i føringen.

Storlaget skapte en mengde sjanser, og etter 57 minutter ble det nettsus igjen, denne gangen signert David Villa. Og ni minutter senere sørget Pedro Rodriguez' skudd for at hele angrepstrioen til bortelaget fikk notert seg på scoringslisten.

3-0-seieren er dårlig nytt for Real Madrid, som aldri greide å få ballen i mål i sin bortekamp lørdag.

Med i kampen om europacupplasser i spansk 1. divisjon er Espanyol, som ble noen nummer for store mot Vadim Demidov og Real Sociedad lørdag. (©NTB)