I det 40. minutt ruvet LSK-kapteinen høyest i luften og nikket kontant inn kampens eneste mål etter et hjørnespark fra Petter Vaagan Moen.

Gjestene fra Romerike var svært effektive og scoret på sin første ordentlige sjanse. For målet kom absolutt mot spillets gang, og Sandnes Ulf-spillerne hadde grunn til føle seg snytt.

Åpningskvarteret bar preg av mange tøffe dueller og lite finspill. Lillestrøm klarte seg greit defensivt, men det var hjemmelaget som var mest angrepsvillig i første omgang. Aggressive verter prøvde seg stadig framover og ga LSK problemer med å holde på ballen. Likevel var det altså gjestene som ledet til pause.

I annen omgang fortsatte kampbildet i samme spor. Sandnes Ulf jaget en utligning og hadde initiativet, mens LSK ventet på den store muligheten som kunne trygge ledelsen.

Hjemmelaget var nær å gjøre 1-1 etter 57 minutter, men Kamal Saaliti var akkurat for sen til prikke inn et strålende innlegg fra Bjørnar Holmvik. (©NTB)