Sunderland bekrefter fredag at de har signert Sebastian Larsson og Keiren Westwood. Begge kommer som Bosman-spillere.

Bolton har hentet Swanseas midtbanespiller Darren Pratley på en fireårig avtale. Nyopprykkede Swansea bekrefter at de leier Tottenham-forsvareren Steven Caulker ut kommende sesong.

Newcastle har signert midtbanespilleren Mehdi Abeid for fem år. Han kommer fra den franske klubben Lens. Chelsea-forsvareren Jeffrey Bruma leies ut til Hamburg.

Alt dette er bekreftet, nå over til ryktene. De er det som vanlig mange av.

Gervinho til Arsenal?

Arsenal ser ut til å slå erkerival Tottenham i kampen om den 24-årige ivorianske spissen Gervinho, som spiller i franske Lille. Overgangssum skal være på 11 millioner pund, melder The Sun.

Ellers fortsetter ryktet om at “Gunners” kan miste både midtbanespiller Samir Nasri og forsvarsspilleren Gael Clichy til pengesterke Manchester City, som skal være villige til å betale 7 millioner pund for Clichy og 15 for Nasri.

Enda mer Arsenal: Ifølge Daily Mirror skal Arsene Wenger være interessert i å hente Manchester Uniteds irske landslagsspiller John O'Shea.

Adam til Liverpool?

Samme avis skriver om Liverpools interesse for Blackpool-stjernen Charlie Adam. 9 millioner pund skal være prislappen på den skotske midtbanespilleren.

Manchester United ryktes å være interessert i Rennes sin franske midtbanespiller Yann M'Vila, mens Chelsea skal ha lagt inn et bud på Palermos playmaker Javier Pastore, ifølge den italienske klubben. Men den første signeringen til den nye Chelsea-manageren Andre Villas-Boas blir den 17-årige Barcelona-angriperen Gael Etock, skal vi tro nettstedet talksport.

Tottenham skal være på jakt etter Athletic Bilbaos spanske spiss Fernando Llorente, men manager Harry Redknapp har fått beskjed om at han må selge to av disse for at det kan skje: Robbie Keane, Roman Pavljutsjenko, Peter Crouch og Jermain Defoe. Tottenham linkes også til Villarreal-spissen Giuseppe Rossi.

Aston Villas nye manager Alex McLeish ønsker å hente Manchester City-vingen Shaun Wright-Phillips som en erstatter for Ashley Young som gikk til Manchester United, og han skal også være interessert i Shay Given som keepererstatter for Brad Friedel som har gått til Tottenham.

Everton skal være svært interessert i Tottenhams midtbanespiller Niko Kranjcar, som ses på som en erstatter for Mikel Arteta dersom han forsvinner til Spania i sommer. Everton skal også være favoritter til å signere tidligere Cardiff-spiss Jay Bothroyd, som ikke ble enig med waliserne om en ny avtale.

Sunderland jakter flere

Sunderland-manager Steve Bruce har allerede hentet fem spillere i sommer. Den neste på ønskelisten skal være Wes Brown fra Manchester United, ifølge Daily Mail.

Ryktene har den siste uken gått på at nyopprykkede QPR ville kvitte seg med manager Neil Warnock, men dette har klubben tilbakevist. Nå innrømmer Warnock at det er vanskelig å forsterke laget etter opprykket.

Phil Neville er på vei til å signere en ny kontrakt som vil holde ham i Everton resten av karrieren. 34-åringen har ett år igjen av sin nåværende avtale.

Og Celtic-manager Neil Lennon ønsker seg Reading-spissen Shane Long, men mener at prislappen på Long er for drøy.

Kilder: BBC, Sportinglife, Sky Sports