– Jeg mener fortsatt politiet har en stor mulighet til å oppklare denne saken, sier etterforskningsleder Christian Berge ved Lillestrøm politistasjon til VG.

Blant annet viser han til at det blir gjort en rekke etterforskningsskritt hver dag og at det jevnt kommer inn nye tips om saken.

Mandag morgen opplyste politiet at det hadde kommet inn 1.227 tips i saken.

– Hver dag har vi god fremgang, og det er der vi står i dag. Det er god optimisme med tanke på å løse saken, sier etterforskningslederen til VG.

Flere dykkere var onsdag i gang med å søke etter spor i Langvannet i Akershus, som grenser til savnede Anne-Elisabeth Hagen og ektemannen Tom Hagens eiendom. Søket vil fortsette torsdag og fredag.

68 gamle Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor. Politiet antar at kvinnen ble bortført fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog kommune i Akershus.

Kvinnen er gift med milliardæren Tom Hagen. Forsvinningen er blitt holdt hemmelig fram til nylig. Politiet har bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta.