SOUTHAMPTON (RBnett): Southampton-manager Nigel Adkins ville verken bekrefte eller avkrefte av klubben jakter Vegard Forren. Men han mener spilleren har en lys framtid.

Manageren møtte pressen i forbindelse med morgendagens kamp mot Chelsea i London, men var unnvikende på direkte spørsmål om klubben er i forhandlinger med Vegard Forren.

— Hvis vi signerer en spiller skal denne klubben være den første til å offentliggjøre det, men vi annonserer ikke noe før papirene er signert. Dette er sesongen for rykter og ulike spillere blir koblet til flere klubber. En dag er det en klubb, den neste dagen en annen klubb, sa Adkins.

På spørsmål om hva han visste om Forren, var Adkins knapp, men han bekreftet at han kjente til MFK-spilleren.

— Han er venstrebeint og har spilt mye for U21-landslaget. Han har en lys framtid, sa manageren.

Og da oppfølgingsspørsmålet lød om det ville være et kupp for Southampton å snappe Forren foran en klubb som Liverpool svarte Adkins "angivelig".

Han ønsket ikke å kommentere Ole Gunnar Solskjærs uttalelser fra tidligere i dag der MFKs manager gikk langt i å bekrefte at klubbene er enige om en overgang.

- Jeg har ikke sett sitatene fra Solskjær, så det kan jeg ikke kommentere, sa Adkins som la til at uansett hva som skulle skje i løpet av dagen så forandrer ikke det på planene hans for morgendagens kamp.

— Om Forren spiller hvis han skulle signere? Det er et hypotetisk spørsmål. Jeg har valgt mitt lag for morgendagen, sa Adkins.

Vegard Forren reiste til England i går, og har i dag forhandlet med Southampton-ledelsen om sine personlige betingelser. Deretter gikk han direkte i medisinsk test.

Romsdals Budstikke vet også at storklubben Zenit St. Petersburg har vært i seriøse samtaler om en mulig overgang til Russland. Men etter en totalvurdering bestemte Molde-spilleren seg for å legge det lukrative tilbudet til side.

Etter det Romsdals Budstikke forstår ble Forren forespeilet en årslønn på rundt 20 millioner kroner netto dersom han signerte for Zenit.

24-åringen skal ha vært fristet av pengene, men valgte å konsentrere seg om engelske klubber og drømmen om spill i Premier League.

Også flere tyske Bundesliga-klubber har ønsket forhandlinger med Molde, men er blitt avvist av Forren og agent Jim Solbakken.