I går tok nemlig Senegal med Kara Mbodj og Saliou Ciss seg videre i London-lekene etter 1-1 mot De Forente Arabiske Emirater. Etter at gruppejumboen tok ledelsen til pause, sørget Moussa Konate for utligningen som sikret Senegal fortsatt OL-spill.

Kara Mbodj spilte hele kampen for overraskelseslaget, mens Saliou Ciss ble sittende hele kampen på benken etter å ha spilt de to første gruppekampene.

— Vi er her for å vinne noe, sier Kara til iTromsø.

Han Kara startet på benken mot Storbritannia og Uruguay, men spilte 24 minutter som innbytter mot sistnevnte nasjon. I går ble det 90 minutter.

— Fotball er sånn. Det er viktig å jobbe hardt for å få sjansen. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har startet, men jeg grep sjansen mot Uruguay, sier Kara.

Han forteller om en meget god atmosfære i det senegalesiske laget.

— Vi har et godt lag. Det er lenge siden vi begynte å spille sammen. Vi er ikke her bare for delta. Vi er her for å vinne noe, gjentar Kara.

I kvartfinalen venter Mexico for Senegal. Den kampen spilles lørdag klokken 15.30, og betyr at Kara og Ciss er uaktuell i TILs kamp mot Fredrikstad søndag. Avanserer de videre i OL ryker også returkampen i E-cupkvaliken neste torsdag, og i verste fall toppkampen mot Strømsgodset neste søndag.

Finalen i London spilles neste lørdag.