BAYERN MÜNCHEN — DINAMO ZAGREB 5-0

Bayern München stoppet Dinamo Zagrebs seiersrekke da det tirsdag vant 5-0 i gruppespillet i mesterligaen i en kamp der Robert Lewandowski nok en gang viste seg fram.

Lewandowski sto med sju mål på de to siste kampene før oppgjøret mot Dinamo. Tirsdag plusset han på tre nye i statistikken, og kan feire ti scoringer på tre kamper.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha scoret tre mål til, men det viktigste er at vi vinner 5-0. I dag spilte hele laget bra, noe som skaper sjanser for meg, sa spissen etter kampen.

– Det er ikke viktig hvor mange mål jeg scorer så lenge vi tar poeng, fortsatte han.

Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under videoen):

Presset

Bayern startet best på eget gress mot Dinamo, og Douglas Costa sendte hjemmelaget i føringen etter 13 minutter etter å ha fått ballen på venstrekanten. Brasilianeren fintet seg forbi Alexandru Matel, før han fra skrått hold plasserte ballen i det nærmeste hjørnet.

Robert Lewandowski doblet ledelsen etter 21 minutter, etter at en feil i gjestenes forsvar åpnet for Thiago Alcántara. Spanjolen fant Lewandowski, som alene foran mål satte inn sin første scoring for kvelden.

Fire minutter senere gjorde Mario Götze vondt verre for gjestene fra Kroatia da han scoret kampens tredje mål.

Halvtimen inn i oppgjøret kunne Lewandowski feire sin andre scoring for kvelden.

Trippel

Lewandowski stoppet ikke på to scoringer, og ti minutter inn i andre omgang sørget han for at hjemmelaget ledet 5-0. Etter lekkert samspill av Costa og Thiago fikk polakken ballen på sekstenmeteren, hvor han chippet over Eduardo og i mål. Det var polakkens tiende scoring på de tre siste kampene.

– Han har hatt en helt utrolig uke, sa Bayern-kaptein Philipp Lahm om tremålsscoreren etter kampen.

Det endte 5-0, og Dinamo Zagreb gikk på sitt første tap på 46 kamper.

– Vi spilte veldig konsentrert fra starten av, og når man utnytter målsjansene på den måten var kampen over etter 30 minutter, fortsatte Lahm.

Jubel for Olympiakos

I den andre kampen i gruppe F var Omar Elabdellaoui med fra start da Olympiakos gjestet Arsenals hjemmebane. De greske gjestene tok ledelsen etter 33 minutter ved Felipe Pardo etter en corner.

To minutter senere utlignet Theo Walcott etter å ha fått en stikker fra Alexis Sánchez.

Fem minutter før pause sørget nok en corner for at Olympiakos igjen tok ledelsen. Konstantinos Fortounis skrudde en corner inn foran mål. Keeper David Ospina fomlet i det han skulle holde ballen, og det sto 2-1. Sanchez utlignet etter 65 minutter, før innbytter Alfred Finnbogason sørget for at gjestene igjen tok ledelsen.